Hotel Palacio de Pujadas

Reserveu la vostra habitació

L’Hotel

Mesa comedor

En ple mig del casc històric de la ciutat de Viana, al peu del Camino de Santiago, l’hotel Palacio de Pujadas es va inaugurar el dia 5 de març de 2004.

Després d’una completa i complexa remodelació interior, a l’actualitat, l’hotel conjuga a la perfecció l’ambient i el pes de la història que el noble edifici suporta, amb els avenços més moderns ideats per al descans i el confort que exigeix el viatger del segle XXI.

L’Hotel Palacio de Pujadas disposa de 24 amplies habitacions exquisidament moblades amb calefacció, aire condicionat, telèfon, connexió LAN a Internet, televisor de plasma, fil musical, mini bar, escriptori personalitzat i caixa forta.

A més existeix la possibilitat d’allotjar-se en qualsevol de les quatre Suites o «Habitacions amb encant»: «Príncipe de Viana», «César Borgia», «Blanca de Navarra» i «Alcoba de Serrat»que destaquen per la seva amplitud, disseny i confort i que evoquen especialment el seu passat.

A la tranquil·litat del saló social, es pot navegar per Internet gratuïtament, veure la televisió o llegir les notícies del dia a la zona de lectura.

L’Hotel disposa també d’una bodega asador i un restaurant en els que es poden degustar nombroses especialitats de la cuina navarresa, riojana i basca, acompanyant-les dels prestigiosos vins de la zona.

Finalment, la cafetería de l’hotel completa la cuidada oferta d’aquest modern establiment de qualitat.

separador

Galeria d’imatges de l’hotel